OBAVIJEST O JAVNOM OTVARANJU PONUDA – pristiglih na Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Crnac

Obavještavamo sve zainteresirane ponuditelje da će se javno otvaranje ponuda pristiglih na Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Crnac

održati u srijedu, 3. ožujka 2021. godine s početkom u 11,00 sati u Mjesnom domu Crnac, Zrinska 2, Crnac 

Ponude će se otvarati redoslijedom zaprimanja ponuda.

Sukladno uputi Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koja se odnosi na sprječavanje prijenosa bolesti COVID-19 te koja ograničava broj nazočnih na javnim okupljanjima, na navedenom otvaranju ponuda s početkom u 11,00 sati mogu nazočiti prvih 20 ponuditelja (ponude od broja 1 do zaključno s ponudom broj 20).

Nakon završetka otvaranja prvih 20 ponuda, Povjerenstvo će nastaviti otvaranje preostalih pristiglih ponuda prema redosljedu zaprimanja.

Na javnom otvaranju potrebno je dezinficirati ruke na ulazu, držati socijalnu distancu od minimalno 2 metra, a nošenje zaštitne maske za lice je obavezno tijekom cijelog postupka otvaranja. Sve osobe koje ulaze u Mjesni dom moraju upisati svoje kontakt podatke. Osobe koje imaju bilo koji od simptoma zaraze virusom COVID-19, osobe koje su u izolaciji ili samoizolaciji te osobe čiji su bliski kontakti zaraženi navedenim virusom ili se nalaze u izolaciji/samoizolaciji NE SMIJU prisustvovati javnom otvaranju.

Osobama koje se neće držati navedenih epidemioloških mjera, neće biti dozvoljeno prisustvovanje otvaranju ponuda jer nepridržavanjem mjera namjerno ugrožavaju zdravlje ostalih prisutnih.

Zapisnik sa javnog otvaranja bit će javno dostupan na službenoj web stranici Općine Crnac (www.opcina-crnac.hr).

Povjerenstvo za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Crnac

U nastavku popis ponuditelja:

POPIS PONUDA